PAKLENI DAN ZA NOVAKA! Ako pobedi Dimitrova, za samo dva sata igra četvrtfinale!

Autor:

Sport

17.08.2018

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč između Novaka Đokovića i aktuelnog šampiona Sinsinatija, Grigora Dimitrova, prekinut je zbog kiše u trećem setu pri vođstvu srpskog tenisera od 2:6, 6:3, 2:1. Ukoliko Novak uspe da trijumfuje u ovom meču, ponovo će danas na teren

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak pred velikim izazovom!

Strahovito je krenuo bugarski teniser, za samo pola sata, napravio je dva brejka i slavio u prvom setu. Potpuno je poremetio Novaka svojom sigurnom i samouverenom igrom.

Silovit je bio 5. teniser sveta i na početku drugog seta, oduzeo je servis Novaku, ali tu kreće preokret, Novak se budi, stiže do svoje igre i vraća meč na početak.

Onda je kiša pokvarila planove, vratili su se teniseri na teren da odigraju treći set, ali pri rezultatu 2:1 meč je prekinut.

Taj dramatičan susret će biti nastavljen ovog petka, i to kao drugi na Centralnom terenu, na kome program počinje u 11 časova po lokalnom, odnosno 17 sati po srednjeevropskom vremenu. Tada će na teren izaći Simona Halep i Ešli Barti, a potom sledi nastavak srpsko-bugarskog teniskog duela, i to oko 19 časova po našem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ukoliko Novak završi posao protiv Dimitrova sledi veliki izazov. Moraće ponovo na teren! Ono što raduje je to što Novak ima brejk prednosti.

Odmoriće svega dva sata pre nego što ponovo nastupi na istom terenu.

Naime, treći meč koji je na programu na "Centralnom" je duel osmine finala Leonardo Majer - Rodžer Federer, koji nisu ni stigli da nastupe u četvrtak zbog kiše, a odmah posle toga Miloš Raonić će igrati sa pobednikom susreta Đoković - Dimitrov.

Ovaj duel se očekuje oko 22 časa po srednjeevropskom vremenu, što znači da ako Novak uspe brzo da završi sa Bugarinom, imaće više vremena za odmor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading