LAJOVIĆ RUTINSKI DO DRUGOG KOLA: Kecmanoviću sa puta sklonjen prvi nosilac!

Autor: P. Z.

Sport

28.02.2024

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi nastavljaju učešće na turniru u Akapulku.

LAJOVIĆ RUTINSKI DO DRUGOG KOLA: Kecmanoviću sa puta sklonjen prvi nosilac!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Dušan Lajović je ostvario ubedljivu pobedu u prvom kolu turnira u Akapulku. On je rezultatom 2:0 (6:2, 6:2) savladao domaćeg igrača Pačeka Mendeza, koji se nalazi na 700. poziciji ATP liste.

Lajović je tokom meča uspeo da po dva u oba seta oduzme servis Meksikancu, čime je za samo sat i dva minuta obezbedio plasman u narednu rundu, gde ga čeka Norvežanin Kasper Rud.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kasper Rud

Rud je šesti nosilac u Akapulku, a svoje mesto u drugom kolu obezbedio je nakon velike borbe protiv Amerikanca Kristofera Jubanksa. Rud je na kraju slavio rezultatom 2:1 (6:4, 6:7, 6:3), pa je tako izborio duel sa Lajovićem u narednom kolu.

Drugi srpski teniser koji se takmiči u Akapulku, Miomir Kecmanović, dobio je fenomenalne vesti. Naime, prvi nosilac Nemac Aleksandar Zverev je izgubio od sunarodnika Danijela Altmajera u tri seta (6:3, 3:6, 6:3), pa će upravo on biti Mišin protivnik u drugom kolu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

Pored ovih zapaženih rezultata, na turniru su viđeni još neki interesantni mečevi. Peti nosilac Stefanos Cicipas bio je bolji od Rusa Romana Safiuljina rezultatom 6:3, 6:4, dok je Aleksandar Kovačević napravio malo iznenađenje pobedom protiv Australijanca Džordana Tompsona 6:3, 5:7, 6:4. Takođe, Holger Rune je savladao Majkla Moa rezultatom 6:2, 6:3, dok je Frensis Tijafo nakon preokreta pobedio Maksa Pursela rezultatom 4:6, 6:3, 6:0. Na kraju, Dominik Kepfer je bio bolji od Terensa Atmana rezultatom 6:4, 4:6, 6:0.

Ovaj turnir u Akapulku obećava uzbudljive mečeve i iznenađenja, a srpski teniseri se nalaze na suprotnim stranama kostura, pa bi njihov eventualni međusobni okršaj mogli da gledamo tek u finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading