SRAMNI NASLOVI AUSTRALIJSKIH MEDIJA! Evo kako su OCENILI ispadanje Novaka u polufinalu Melburna!

Autor:

Sport

27.01.2024

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta eliminisan sa Australijan opena.

SRAMNI NASLOVI AUSTRALIJSKIH MEDIJA! Evo kako su OCENILI ispadanje Novaka u polufinalu Melburna!

Foto: www.profimedia.rs

Porazom u četiri seta od Janika Sinera iz Italije (1:3), najuspešniji teniser svih vremena Novak Đoković završio je učešće na prvom Grend slemu u sezonu.

Srpski as neće biti u prilici da brani prošlogodišnji trofej i napadne 11. pehar na turniru "velike četvorke" koji je najviše puta osvajao u karijeri.

Ipak, Nole ne mora da brine, jer će i dalje ostati lider ATP liste, ali australijski mediji su se utrkivali ko će sa naslovima više da "ocrni" ovosezonskog polufinalistu.

Najgrublji je bio "The Australian", koji je objavio tekst sa naslovom "Kralj je mrtav, živeo Siner"!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

S druge strane, "The Age" je preneo poraz Đokovića uz izveštaj "Siner potopio kralja", dok je "Herald sun" na naslovnu stranicu stavio "Šok eliminacija".

Uglavnom je većina australijskih medija, pisala na isti način o eliminaciji prvog reketa planete, zbog čega se apostrofira da je Srbin imao baš lošu predstavu protiv čoveka koji ga je već dva puta dobio prošle godine.

"Herald sun" još dodaje da ga ne bi trebalo otpisivati do kraja godine zbog iznenadnog neuspeha, odnosno, da je tek sezona tek počela, kao i da će se nastavku videti koliko je stvarno ovakav ishod u Melburnu imao uticaj na srpskog tenisera.

Kako navodi "The Australian", Đoković odavno nije bio gori na terenu, pa je za vreme meča protiv Sinera delovao jako bespomoćno, pošto je Italijan imao recept za Noleta, koga je pobedio tri puta za manje od nekoliko meseci, što će predstavljati opterećenje Srbinu u svakom narednom meču.

Janik Siner se u nedelju sastaje protiv Rusa Danila Medvedeva u borbi za prvi Grend slem u karijeri, dok je Novak saopštio da će tokom februara pauzirat, odnosno, da je Masters na Indijan Velsu njegov naredni turnir na kome će učestvovati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading