ĐOKOVIĆ PRESEKAO: Evo KADA se VRAĆA na teren! NAČEKAĆEMO SE!

Autor:

Sport

26.01.2024

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolan poraz doživeo je noćas.

ĐOKOVIĆ PRESEKAO: Evo KADA se VRAĆA na teren! NAČEKAĆEMO SE!

Foto: www.profimedia.rs

Đoković je jutros izgubio u polufinalu Melburna od Janika Sinera sa 3:1 u setovima, zbog čega neće braniti titulu osvojenu prošle godine.

Srpski as je posle eliminacije pričao da će kada mu se misli i emocije slegnu razmisliti koji su mu planovi za nastavak sezone. Ako je suditi na informacijama koje pišu na zvaničnom sajtu Novaka, on će pauzirati više od mesec. Prvi naredni turnir na kojem bi Srbin trebalo da se pojavi jeste masters u Indijan Velsu, koji je na programu od 6. do 17. marta. 

To znači da će on preskočiti ceo februar i da neće igrati na turniru u Dubaiju na kojem je učestvovao prošle sezone. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Podsetimo, najbolji svetski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u svoje 11. finale Australijan opena, pošto ga je u polufinalu savladao Italijan Janik Siner rezultatom 1:3 (po setovima 1:6, 2:6, 7:6 (8:6). 3:6), posle tri i po časa igre.

Mučio se Novak Đoković tokom turnira u Melburnu, gubio setove od Hrvata Prižmića, Australijanca Popirina i Amerikanca Frica, a onda je naišao na „zid“ u liku nepremostivog Janika Sinera.

U kratkom vremenskom intervalu, mladi Italijan naneo je novi težak udarac najuspešnijem u istoriji „belog sporta“, još više ozbiljniji od poraza u polufinalu Dejvis kupa ili onog "nebitnog" na Završnom Mastersu u Torinu, ostavivši Đokovića bez prilike da se bori za jedanaestu titulu u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading