KECMANOVIĆ EKSPRESNO SRUŠIO JAPANCA: Čeka ga TEŽAK duel sa AMERIKANCEM!

Autor:

Sport

02.01.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez mnogo muke.

KECMANOVIĆ EKSPRESNO SRUŠIO JAPANCA: Čeka ga TEŽAK duel sa AMERIKANCEM!

Foto: star sport

Miomir Kecmanović je srušio Japanca Tara Danijela sa 6:3, 6:2 u prvom kolu turnira u Hong Kongu (serija 250) za samo 71 minut.

Kecmanović je tako srušio 19 pozicija iznad plasiranog tenisera tako što je napravio rani brejk za 4:2. Uzvratio je Japanac istom merom, ali je još jedan brejk Kecmanovića bio dovoljan za prvi set.

U drugom je Srbin lako stigao do 5:1, a onda meč rutinski priveo kraju iako je u sedmom gemu propustio i meč loptu.

 

 

Kecmanović će igrati u drugom kolu protiv Frensisa Tijafoa, a do sada je protiv njega slavio samo jednom na tri susreta. Prvi i jedini put kada je srpski teniser slavio susreli su se 2018. godine u Kaliforniji. Od tada, Amerikanac je poprilično lako izlazio na kraj sa Kecmanovićem, pošto ga je tri puta savladao sa ubedljivih 2:0 - u Majamiju, Astani i Tokiju.

Tijafo je trenutno šesnaestoplasirani teniser ATP liste, dok je Kecmanović 54.

Podsetimo, pored Miomira, teniska reprezentacija Srbije ovog jutra protiv selekcije Češke igra poslednji meč E grupe Junajted kupa. Nakon što je Marketa Vondrušova pobedila Olgu Danilović u prvom meču, Novak Đoković je u drugom srušio Jiržija Lehečku. U toku je susret između Olga Danilović i Hamad Međedovića kao partnera, a rivali su im Mirijam Kolodziejova i Petr Nouza. Najbolji teniser na svetu se povredio prilikom singl duela, pa je Hamad morao da ga zameni i nastupi sa Olgom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading