NOVAK OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: OVAKO je Nadal pokušavao da ga ZASTRAŠI!

Autor:

Sport

11.12.2023

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta otvorio je dušu.

NOVAK OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: OVAKO je Nadal pokušavao da ga ZASTRAŠI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal imaju najveće rivalstvo u istoriji tenisa. Španski teniser nije igrao protekle godine, a upravo njegove povrede su sprečile dva istinska šampiona da odmere snage i više puta nego dosadšnjih 59 puta.

Novak je bolji u međusobnom skoru 30:29, ali je poslednji duel pobedio Nadal u četvrtfinalu Rolan Garosa 2022. godine.

Upravo je Pariz Rafin drugi dom, a Đoković je pričao kako je španski teniser pokušavao da ga zastraši pred mečeve u Francuskoj.

 

 

- Igram protiv Nadala na Rolan Garosu, moja svlačionica je pored. Blizu smo, zar ne? Pokušavamo da damo jedan drugom prostora, ali ona nije velika. I čujem ga kako skakuće kao što to čini pred početak svakog meča. U svlačionici pored vaše čujete ga kako radi kratke sprintove. Čak i muziku koju sluša čujem u slušalicama. Pa znaš, to me nervira. Na početku karijere nisam shvatao kako je sve to deo scenarija, zar ne? Tako da sam se time plašio. Ali to me takođe motiviše da sam uradim stvari i da pokažem da sam spreman, znate? Spreman sam za bitku, za rat - rekao je Novak Đoković.

Nadal je najavio svoj povratak tenisu u Australiji u januaru naredne godine.

Veliko je pitanje u kakvoj formi će biti nakon duge pauze i mnogobrojnih problema sa povredama.

Novak je i dalje najbolji na svetu, a nije usporio ni najmanje.

Australijan open je njegov drugi dom, a bilo bi lepo da gledamo još jedan teniski klasik i meč između dva najveća rivala u istoriji tenisa upravo na prvom gren slemu sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading