SKANDALOZNO PONAŠANJE NAVIJAČA! Novak DIRIGOVAO publici

Autor:

Sport

25.11.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as ponovo u sukobu sa navijačima

SKANDALOZNO PONAŠANJE NAVIJAČA! Novak DIRIGOVAO publici

Foto: www.profimedia.rs

Navijači u Španiji nastavili su sa neprijateljskim ponašanjem prema srpskim teniserima. Prvo je na udaru bio Novak Đoković, a zatim i cela naša reprezentacija.

Prvo je nastao haos jer je Srbija na meč izašla uz pesmu "Veseli se srpski rode", a zatim je Novak ušao u sukob sa navijačima iz Engleske ranijih dana. Sada je ista situacija bila i sa Italijanima, koji su bili veoma neprijateljski nastrojeni.

Visoke tenzije koje je sa sobom nosio dubl meč između Srbije i Italije, a koji je odlučivao o plasmanu u finale Dejvis kupa, odrazile su se i na ponašanje publike u Malagi.

Novak Đoković, koji je igrao protiv Miomira Kecmanovića, je sredinom drugog seta zaratio sa navijačima Italije, ali i neutralcima.

Zatražio je njihovu podršku, ali je umesto toga dobio zvižduke i negodovanja. To ga je nateralo da ponovo, kao i nedavno u Torinu, "diriguje" publici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading