NOLE KREĆE PO SEDMU TITULU: Poznato kada Đoković igra prvi meč na Završnom mastersu u Torinu!

Autor:

Sport

09.11.2023

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko pobedi u nedelju, biće prvi na ATP listi do kraja godine!

NOLE KREĆE PO SEDMU TITULU: Poznato kada Đoković igra prvi meč na Završnom mastersu u Torinu!

Foto: Tanjug/AP

Ovo se čekalo! Poznato je da je prvi meč srpskog tenisera Novaka Đokovića na Završnom mastersu Torinu. Nole će, naime, biti na terenu u nedelju, 14. novembra, a početak je predviđen za 21 čas. Rival mu je, podsetimo, danski teniser Holger Rune.

Nakon što je prošle nedelje osvojio Masters u Parizu, Đoković će se u Italiji boriti za sedmi trofej na Završnim mastersima. U njegovoj grupi, Zelenoj grupi, nalaze se još tri rivala - Janik Siner, Stefanos Cicipas i Holger Rune.

S druge strane, u Crvenoj grupi su Karlos Alkaras, Danil Medvedev, Andrej Rubljov i Aleksander Zverev.

Holger Rune, mladi danski teniser, će biti prvi protivnik Novaka Đokovića na ovom turniru, a njihov meč će biti prenošen uživo na Sport Klubu 1. Ukoliko Đoković ostvari pobedu, to će mu biti dovoljno da do kraja 2023. godine bude na prvom mestu na ATP rang-listi, odnosno 400. sedmicu na vrhu. Ovo bi bio još jedan veliki uspeh u prebogatoj karijeri Đokovića, koji je samo ove sezone ostvario mnoge značajne rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading