ZAŠTO NOVAK NE MOŽE DA OSVOJI KALENDARSKI SLEM? Krivac je OVAJ čovek!

Autor:

Sport

20.07.2023

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se dalo Đokoviću da podigne pehar na Vimbldonu, čime bi ostao u trci za istorijsko dostignuće.

ZAŠTO NOVAK NE MOŽE DA OSVOJI KALENDARSKI SLEM? Krivac je OVAJ čovek!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da osvoji osmi Vimbldon u karijeri, pošto je u finalu poražen od Karlosa Alkaraza posle maratonskih pet setova.

Španac je onemogućio Noleta da dođe do 24. grend slem titule i ostane u trci za kalendarski slem, a sada je označen i krivac što se tako nešto desilo.

To je, ni manje ni više nego Bred Pit (59), koji po navijačima najuspešnijeg tenisera ikada donosi nesreću Đokoviću!

Holivudski bard bio je na tribinama Centralnog terena u Londonu, što je naišlo na veliki odjek u medijima. Ipak, ostaće upamćeno da je Pitovim prisustvom, Novak izgubio još jedno značajno finale.

Foto: Tanjug/AP

Bred Pit na meču Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza

Pre toga je Bred bio maler za Đokovića na US openu 2021. godine, kada je Danil Medvedev podigao pehar. I tada, kao i prethodne nedelje, Srbin je mogao da osvoji kalendarski slem, odnosno, četiri najveća turnira u istoj sezoni (Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon, US Open), ali ga je Rus onemogućio da dođe do tog rekorda.

Minule sedmice se u Londonu ukazala šansa Noletu da učini to ove sezone, budući da je osvajao pehare u Melburnu i Parizu, a da je pobedio "Karlitosa" u Londonu, na Felšingu bi ponovo napadao kalendarski slem.

Sada je ostao bez šanse za to dostignuće. Pomenute kobne mečeve vezuje i prisustvo Breda Pita, te se Novakovi fanovi nadaju da, ukoliko srpski teniser stigne do novog finala, proslavljenog glumca na tribinama "Artur Eš" stadiona neće biti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading