POSLE PORAZA U FINALU VIMBLDONA! Evo gde se ODMARA Novak sa Jelenom i decom! Đoković u ovom mestu PUNI BATERIJE za američku turneju!

Autor:

Sport

20.07.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser je otišao na zasluženi predah.

POSLE PORAZA U FINALU VIMBLDONA! Evo gde se ODMARA Novak sa Jelenom i decom! Đoković u ovom mestu PUNI BATERIJE za američku turneju!

Foto: Tanjug/AP

Nije uspeo Novak Đoković da osvoji osmi pehar na Vimbldonu i izjednači se sa legendarnim Švajcarcem Rodžerom Federerom, koji ima isti broj titula u Londonu.

Poraz u maratonskom meču od najljućeg rivala Karlosa Alkaraza (2:3) doneo je prvi uspeh Špancu na vimbldonskoj travi, drugi grend slem u karijeri i, ujedno, ga ostavio na prvom mestu ATP liste, bar do američke turneje.

Posle neuspeha rekorder po broju grend slemova (23) je odlučio da napravi predah, uoči starta Mastersa u Sinsinatiju, na kome je potvrdio učešće, pa je sa porodicom, suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom otišao na crnogorsko primorje.

Republika

Foto: Starsport

Novak i Stefan uživaju u Crnoj Gori

Izbor je pao na Portonovi, gde se Nole opušta u društvu najmilijih, pa se danas i okupao u moru.

Inače, Masters Sinsinati startuje 13. avgusta, dok posle toga Đokovića čeka učešće na US Openu, gde nije igrao u prethodne dve godine zbog protokola o nevakcinaciji.

Titulu na popularnom Flešingu brani Španac Alkaraz, koji je u potonjem finalu savladao Norvežanina Kaspera Ruda rezultatom 3:1 (6:4, 6:2, 6:7, 6:3).

Ovogodišnje takmičenje u Njujorku počinje 28. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading