POTVRĐENO! Evo na kom će sledećem turniru Novak juriti pehar! Ekspresan POVRATAK Đokovića na teren!

Autor:

Sport

18.07.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser napraviće malu pauzu.

POTVRĐENO! Evo na kom će sledećem turniru Novak juriti pehar! Ekspresan POVRATAK Đokovića na teren!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Samo dva dana posle finala Vimbldona, u kome je poražen od Španca Kalorsa Alkaraza posle pet setova, potvrđeno je da će Novak Đoković i definitivno zaigrati na turniru u Sinsinatiju.

To je objavljeno u zvaničnoj listi prijava za ovaj masters. Srpski as je postavljen za drugog nosioca, što se vidi na pomenutoj listi, dok je prvo mesto zagarantovano momku iz Mursije.

Nole je tokom konferencije za medije posle poraza od "Karlitosa" objavio da mu je naredni veliki cilj osvajanje US Opena, gde titulu brani upravo Alkaraz.

 

 

- Raduje me povratak u Njujork. Kroz karijeru sam najbolje partije beležio na tvrdoj podlozi. Nekako, ako se uzmu u obzir svi turniri koje sam odigrao i beležio uspeha, onda je to tvrda podloga. Igrao sam finale, izgubio sam od Medvedeva, dobio sam dosta ljubavi od publike. Toga se rado sećam i jedva čekam da se vratim. Njujork je glavni cilj osim Dejvis kupa, igraću Sinsinati kao pripremu za Njujork - rekao je Đoković.

Masters u Sinsinatiju održaće se od 13. do 20. avgusta, titulu brani Hrvat Borna Ćorić koji je u prošlogodišnjem finalu iznenadio Grka Stefanosa Cicipasa i slavio sa 2:0 (7:6 (7:0), 6:2).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading