ĐOKOVIĆEV MEČ SE ODLAŽE! Novak u PROBLEMU pred duel sa Vavrinkom!

Autor:

Sport

07.07.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovatno nešto čemu se naš as nije nadao.

ĐOKOVIĆEV MEČ SE ODLAŽE! Novak u PROBLEMU pred duel sa Vavrinkom!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković igra u petak svoj duel trećeg kola na Vimbldonu, a rival mu je Švajcarac Sten Vavrinka.

Duel između velikih rivala je zakazan kao poslednji na programu na Centralnom terenu, a kako se program na najvećem stadionu odužio, deluje da Novak i Sten neće svoj meč završiti danas.

Prvo se za duži program pobrinuo Karlos Alkaraz, koji se čak dva i po sata mučio sa Francuzom Muleom, a zatim su pred pune tribine izašli Endi Marej i Stefanos Cicipas, kako bi nastavili svoj sinoćnji duel.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Marej je imao 2:1 u setovima, ušlo se u taj-brejk, u kom je Britanac mogao da stigne do pobede, ali se Grk spasao, pa ćemo pobednika derbija dana dobiti u petom setu.

To takođe znači da se odlaže početak meča između Ige Švjontek i Petre Martić, a samim tim i srpskog i švajcarskog tenisera. Do kraja programa je ostalo još oko pet i po sati, pa se čini da, osim u slučaju neke izuzetno ubedljive pobede, Đoković i Vavrinka neće danas završiti svoj meč, što će svakako imati uticaj na dalji tok Vimbldona iz Novakove perspektive, pa je vrlo moguće da će naš teniser tri dana u nizu izlaziti na teren, ako savlada Vavrinku.

Ono što Novaku ostaje da se nada jeste da će se peti set spektakla što pre završiti, zatim da će Poljakinja, po običaju, broz završiti posao, pa da će našem asu ostati makar dva sata vremena da savlada svog velikog rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading