NOLE IZNENADIO SVE U BANJALUCI! Ovo NIKADA neću DOŽIVETI!

Autor:

Sport

18.04.2023

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković priprema se za učešće na Srpska Openu iz serije 250.

NOLE IZNENADIO SVE U BANJALUCI! Ovo NIKADA neću DOŽIVETI!

Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Odmah posle poraza u osmini finala Mastersa Monte Karlo, prvi reket Srbije uputio se ka Banjaluci, gde će pokušati da osvoji titulu na turniru iz serije 250.

Nije dobro počela sezona na šljaci za srpskog asa, koji je ostao bez trećeg pehara na Mastersu u Kneževini, pošto ga je već u trećem kolu eliminisao Italijan Lorenco Museti.

Meč je trajao gotovo četiri časa, zbog prekida i kiše, ali je Novak Đoković posle toga pao u igri i morao da čestita 20. igraču sveta.

Već u četvrtfinalu, ipak, i Museti je završio učešće u Monte Karlu, jer ga je preslišao njegov zemljak Janik Siner.

Budući da Beograd ima u planu da se pripremi za organizaciju turnira iz serije 500, aktuelni je morao da bude prebačen u Banjaluku.

Tokom konferencije za medije, Nole je dobio pregršt pitanja, a jedno od zanimljivijih bilo je da li će Đoković probati čuvene banjalučke specijalitete (ćevape), obzirom da je vegan?

- Teško, to možda u prošlom životu, kada sam jeo meso, pošto ja meso više ne jedem. Banjalučki specijalitet su uglavnom bazirani na mesu, tako da verovatno neću to doživeti - rekao je Nole.

Foto: Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ

 

Nije štedeo pohvale na račun domaćina:

- Kada je hrana u pitanju, veoma sam zadovoljan, i u hotelu i ovde gde jedem, svi su toliko ljubazni i to je najlepši utisak. Ljudi su gostoljubivi, uzbuđeni što sam i sam ovde i ostali teniseri i žele da ostave najlepši utisak na sve goste, a ja se osećam najmanje kao gost, već kao kod kuće, to je ono što želim i da ostane najjači utisak ove nedelje - istakao je Đoković.

Novakov protivnik u drugom kolu biće Luka van Aš iz Francuske, koji je priredio iznenađenje eliminisavši grend slem šampiona Švajcarca Stana Vavrinku sa 2:1. Đoković je, podsetimo, u prvoj rundi bio slobodan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading