ŠOKIRAO NOVAKA, PA ONDA I CEO SVET! Italijan najstrašnije UVREDIO Đokovića! Za njega je ON GOAT!

Autor:

Sport

18.04.2023

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski teniser Lorenco Museti priznao je da srpski as po njemu nije najbolji igrač svih vremena u "belom sportu".

ŠOKIRAO NOVAKA, PA ONDA I CEO SVET! Italijan najstrašnije UVREDIO Đokovića! Za njega je ON GOAT!

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Museti

Museti je u osmini finala Monte Karla priredio senzaciju eliminisavši Novaka Đokovića, što mu je bio prvi trijumf nad srpskim asom u međusobnim duelima.

Već u četvrtfinalu Lorenco je završio učešće na Mastersu u Kneževini, jer je poražen od zemljaka Janika Sinera, koji je u polufinalu ispao od kasnijeg finaliste Danca Holgera Runea.

Tokom razgovora za "Gio Journal", trenutno 20. igrač ATP liste je rekao:

- Za mene je Federer najveći teniser svih vremena. On mi je bio izvor inspiracije, šteta što nisam imao priliku da igram protiv njega. Kada je u pitanju moj san, on je da budem prvi reket sveta i da osvojim što više Grend slem titula - rekao je Italijan.

Foto: www.profimedia.rs

 

Museti je Noleta dobio sa 2:1 u setovima, u meču koji je prekidan zbog kiše i trajao je blizu četiri časa. Odmah u sledećem kolu Lorenco je položio oružje, osvojivši samo četiri gema protiv zemljaka Janika Sinera.

Najbolji srpski teniser se posle učešća na Mastersu u Monte Karlu uputio u BiH, gde će od srede učestvovati na turniru Srpska Open iz serije 250.

Podsetimo, na tom turniru, koji je godinama unazad bio održavan u Beogradu, titulu brani upravo Andrej Rubljov iz Rusije.

Inače, porazom na poslednjem mastersu, Novak nije izgubio ništa od bodova, već ih je čak i dobio, budući da je prethodne sezone stigao do drugog kola kada ga je izbacio Španac Alehandro Davidovič Fokina sa 1:2, a sada je napravio iskorak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading