VAVRINKI PEDALA, ČEKA GA ĐOKOVIĆ: Evo šta je mladi Francuz rekao o Novaku pred IZAZOV KARIJERE u Banjaluci!

Autor:

Sport

17.04.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Van Aš presrećan zbog podviga u prestonici Republike Srpske.

VAVRINKI PEDALA, ČEKA GA ĐOKOVIĆ: Evo šta je mladi Francuz rekao o Novaku pred IZAZOV KARIJERE u Banjaluci!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Francuski teniser Luka van Aš izjavio je danas na konferenciji za medije, posle pobede u meču sa Stenom Vavrinkom, da se oseća neverovatno.

Mladi Francuz napravio je veliko iznenađenje kada je savladao iskusnog Vavrinkiu sa 2:1 u setovima - (1:6,7:6,6:4) i u drugom kolu igraće protiv Novaka Đokovića.

- Osećam se neverovatno posle pobede protiv Vavrinke. Radi se o iskusnom igraču, iza sebe ima mnogo mečeva i titula. Srećan sam što sam uspeo da dobijem ovaj jako dug meč. On je bio sjajan u prvom setu, ali imao sam osećaj da mogu da dođem do preokreta. Bio sam fokusiran, u druga dva seta. U svakom slučaju bila je privilegija igrati protiv Vavrinke - kazao je van Aš.

 

 

- Novak je veliki šampion, ne samo u tenisu, već u sportu uopšte. Biće to sjajan meč, znam da ću morati da dam sve od sebe da bih ga pobedio. Odrastao sam uz Novakove mečeve. Privilegija je igrati protiv njega - istakao je van Aš.

Osvnuo se Francuz i na organizaciju turnira.

- Poznajem sve ovde jako dobro, igrao sam na čelendžeru prošle godine.Sve je lepo sređeno osećam se dobro u Banjaluci - zaključio je van Aš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading