JEDVA ČEKA DA IZGUBI? Radujem se svakom meču sa Novakom (FOTO)

Autor:

Sport

26.02.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"On, Endi, Rafa,… Mečevi sa njima se pamte, oni su legende našeg sporta."

JEDVA ČEKA DA IZGUBI? Radujem se svakom meču sa Novakom (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Danil Medvedev rekao je da je zadovoljan celokupnim iskustvom u Dohi, gde je slavio na turniru iz serije 250. Ruski teniser nije propustio priliku da još jednom naglasi koliko poštuje Novaka Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

- Prvi put sam u ovom delu sveta i prvi put sam osvojio turnir ovde. Lepo iskustvo. Kasno sam došao u Dohu i odmah sam krenuo da se spremam za turnir, koji je ovde vrlo kratak jer traje od ponedeljka do subote, pa nisam imao priliku da upoznam grad, ali sam čuo od igrača sve najlepše o gradu - rekao je Medvedev, koji je svih 17 svojih titula osvojio u različitim gradovima.

U finalu je bio bolji od Endija Marija, a prethodno je dobio Ože-Alijasima, O’Konela i Brodija.

- Ne mogu da vam obećam sto posto da ću se već sledeće godine vratiti u Dohu, ali jednom ću sigurno ponovo doći. Znate, ovaj deo sezone je takav da igrači izaberu ili da idu u Meksiko ili da ostanu u Evropi, pa da igraju Dohu ili Dubai. Ja volim i jedno i drugo. Volim da upoznajem različite gradove, zemlje, zato ne mogu da vam obećam 100% da ću se vratiti, ali šanse su dobre.

Prethodne nedelje je Rus slavio u Roterdamu, a sledeće igra u Dubaiju.

- Nemam pojma protiv koga tamo igram. Tako sam došao i iz Roterdama u Dohu. Nisam želeo da znam protiv koga igram. Neka tako bude i za Dubai. Evo vi ste mi sada rekli da sam u Noletovom delu žreba. To znači da ćemo igrati u polufinalu. Radujem se tome, svaki meč protiv Đokovića je sjajan. On, Endi, Rafa,… Mečevi sa njima se pamte, oni su legende našeg sporta - zaključuje Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading