NAPRAVILI SMO ČUDOVIŠTE, UZEĆE 28 GS TITULA: Kirjos poslao BRUTALNU PORUKU Đokoviću posle osvajanja AO!

Autor:

Sport

29.01.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi podvig Novaka očarao i velikog rivala.

NAPRAVILI SMO ČUDOVIŠTE, UZEĆE 28 GS TITULA: Kirjos poslao BRUTALNU PORUKU Đokoviću posle osvajanja AO!

Foto: Tanjug/AP

Finalisti Vimbldona, Nik Kirjos i Novak Đoković

Novak Đoković je nadigrao Stefanosa Cicipasa u finalu Australijan opena (3:0), a Australijanac Nik Kirjos čestitao je Srbinu osvajanje 22. grend slem titule, i to na kakav način!

Kontroverzni igrač je svoj post na Tviteru započeo rečenicom "rekao sam vam", a potom je dodao da je uživao u spektaklu na Rod Lejver areni. Takođe, finalista Vimbldona je naveo da je "Zapad stvorio čudovište", uz prognozu da će stići bar do 28 pehara na četiri najveća teniska turnira.

- Rekoh vam. Stvorili smo čudovište. Iz svog kreveta sam uživao u spektaklu - najpre je napisao Australijanac, a potom je dodao:

- Lagano će stići do 28 grend slem titula - jasan je Kirjos.

 

 

 

 

Podsetimo da je Nole, titulom u Melburnu, obezbedio i povratak na čelo ATP liste, a u narednih mesec dana imaće priliku da postane apsolutni rekorder po broju nedelja. Naime, legendarna Amerikanka Štefi Graf sakupila ih je 377, dok će Novak započeti svoju 374. na teniskom tronu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading