NA MLAZNI POGON: Krajinović počistio Britanca u Sinsinatiju i zakazao duel sa Cicipasom!

Autor:

Sport

17.08.2022

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna partija tridesetogodišnjeg Srbina.

NA MLAZNI POGON: Krajinović počistio Britanca u Sinsinatiju i zakazao duel sa Cicipasom!

Foto: Tanjug/AP

Filip Krajinović

Na startu ATP turnira u SinsinatijuFilip Krajinović je za manje od sat i po igre savladao britanskog tenisera Danijela Evansa rezultatom 2:0 (6:3, 6:4).

Iako je Evans za za više od dvadeset pozicija bolje plasiran u odnosu na srpskog tenisera, ovoga puta predstavljao je nedoraslog protivnika. Već u drugom gemu prvog seta Krajinović je napravio brejk i nagovestio u kom pravcu se ovaj meč može kretati. Uspeo je Britanac da nadoknadi izgubljeni servis, ali je srpski teniser još jednom odgovorio na isti način i pitanje pobednika prvog seta bilo je rešeno.

 

 

U nastavku duela Filipu Krajinoviću je jedan brejk bio dovoljan da stigne i do konačnog trijumfa.

Ovim trijumfom Filip se osvetio Danijelu Evansu za poraz od pre nedelju dana kada je srpski teniser eliminisan u Montrealu, a Evans došao do polufinala.

Već u drugom kolu turnira u Sinsinatiju Krajinovića očekuje veliko iskušenje. Srpski teniser će odmeriti snage sa trenutno sedmim reketom planete, Grkom Stefanosom Cicipasom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading