SRBINA ČEKA PAKAO: Sjajna vest za Danila Medvedeva!

Autor:

Sport

06.10.2021

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obavljen je žreb za turnir u Indijan Velsu, na kome neće biti Novaka Đokovića, a za glavne nosioce postavljeni su Danil Medvedev i Stefanos Cicipas.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev tokom finala US Opena

Srbija će imati svoje predstavnike na turniru u Kaliforniji, koji se ove godine održava u jesenjem, umesto u prolećnom terminu.

Filip Krajinović je u delu žreba Danila Medvedeva i teoretski mogu da se sastanu u trećem kolu.

Prvi favorit je imao odličan žreb jer su glavni konkurenti Aleksandar Zverev i Mateo Beretini u Cicipasovoj polovini žreba.

Krajinović se u drugom kolu sastaje sa pobednikom meča između kvalifikanta i Markosa Girona iz SAD, dok Lajović čeka pobednika duela Tomi Pol - Felisijano Lopes.

Lajović u trećem kolu može da ukrsti reket sa četvrtim nosiocem Andrejom Rubljovim iz Rusije.

Što se tiče Miomira Kecmanovića njegov protivnik u prvom kolu je Australijanac Aleksej Popirin, a u drugom kolu bi mogao da igra protiv Huberta Hurkača iz Poljske.

Konačno, Laslo Đere će u prvom kolu u Kalifornijskoj pustinji igrati protiv tenisera iz kvalifikacija, dok bi u drugom kolu mogao da igra protiv 11. nosioca, Argentinca Dijega Švarcmana.

Pobedniku turnira osim 1.000 poena pripašće ček na 1,2 miliona dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading