Brazilci se plaše Matića i Srbije!

Autor:

Sport

24.06.2018

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni Brazilcima baš sve opušteno pred meč sa Srbijom... Znaju "karioke" da se naši momci neće predati bez borbe. Felipe Kutinjo upozorio je svoje saigrače na jednog igrača naše selekcije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Pre početka turnira govorio sam da je važno da obezbedimo plasman dalje pre susreta sa Srbima, jer su snažana ekipa i boriće se do kraja. Nemanja Matić je fudbaler kog dobro poznajem iz vremena kad sam igrao u Premijer ligi. Neće ovo biti lični obračun nas dvojice, nije na programu derbi na "Enfildu" ili "Old Trafordu", ali ću svakako biti spreman - rekao je Kutinjo.

On je dodao da će njegovom timu biti teško.

- Moramo pre svega da verujemo u sebe, a ne da brinemo zbog načina igre drugih. Potrebno je da odigramo toliko dobro ne samo da bismo dobili utakmicu, već i da nateramo ostale reprezentacije da se plaše Brazila. U svakom slučaju, moramo da budemo mirni, jer nas tri boda vode u nokaut fazu - zaključio je sjajni vezista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading