SULEJMANI: SVIM SRCEM UZ SRBIJU!

Autor:

Sport

22.06.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi", svim srcem sam uz vas, pobedite i obradujte nas sve", poručio je za švajcarske medije bivši reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani!

RepublikaFoto: instagram.com/yb.news
Miralem Sulejmani

Najbolji fudbaleri večeras (20.00, RTS 1) u Kalinjingradu imaju priliku da trijumfom protiv Švajcarske overe plasman u osminu finala Mundijala posle 20 godina i SP u Francuskoj 1998. godine. Švajcarci ne bi bili to što jesu kada ne bi provocirali sve što je srpsko, a to nije zaobišlo ni fudbalera Jang bojsa. Iako je do pre dve godine i sam bio deo "orlova", novinari Blika pitali su Sulejmanija za koga će navijati, a on im je odbrusio da ima samo jednu zemlju - Srbiju, i da će je zdušno bodriti protiv "sajdžija".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

ČETIRI ALBANCA

- Naravno da ću navijati za Srbiju. Srbija je, prema mom mišljenju favorit, volim svoju zemlju svim srcem, gledam svaku utakmicu i navijam za "orlove" - rekao je Sulejmani, koji je poreklom Goranac.

Švajcarska u svojim redovima ima četiri Albanca - Granita Džaku, Džerdana Šaćirija, Valjona Behramija i

Blerima Džemailija, pa su zbog toga pokušali da uvuku i Miralema u to društvo. Međutim, on tvrdi da je u kontaktu sa našim igračima, s kojima je zajedno branio boje Srbije.

- Mislim da je najjači adut Srbije timska igra, zajedništvo... Imamo mnogo individualaca, koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. U kontaktu sam s mnogim igračima, igrao sam sa dosta njih - rekao je popularni Miki Maus.

Bivši fudbaler Ajaksa, Partizana i Benfike istakao je da će pobeda nad Kostarikom (1:0) "orlovima" biti vetar u leđa u meču koji će odrediti sudbinu Grupe E na Svetskom prvenstvu.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

NISU IZNENAĐENJE

- Što se tiče pobede Srbije protiv Kostarike, mislim da smo igrali veoma dobro, ofanzivno... Pobeda je dala igračima samopouzdanje.

Osvrnuo se Sulejmani i na remi Švajcarske protiv Brazila.

- Švajcarci imaju dobar rezultat iz prve utakmice protiv Brazila. To je prva utakmica na turniru, uvek najteža, Švajcarska ima dobar tim i remi protiv Brazila možda nije veliko iznenađenje.

Srbija: Stojković - Ivanović, Milenković, Tošić, Kolarov - Milivojević, Matić - Kostić, Milinković-Savić, Tadić - Mitrović

Selektor: Mladen Krstajić

Švajcarska: Zomer - Lihtštajner, Šer, Akanđi, Rodrigez - Džaka, Behrami, Šaćiri, Džemaili, Cuber - Seferović

Selektor: Vladimir Petković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading