SUZE ZA KOSMET: Poznati restoran ugostio mališane s KiM, slavni sportisti im delili paketiće!

Autor:

Sport

16.12.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gest za poštovanje!

SUZE ZA KOSMET: Poznati restoran ugostio mališane s KiM, slavni sportisti im delili paketiće!

Foto: Republika.rs

Nova godina kuca pred vratima, a to je bio povod da mališani sa privremeno okupiranog Kosova i Metohije dobiju paketiće od svojih heroja.

Organizator događaja bio je elitni beogradski restoran „Le Petit“, koji je drugu godinu zaredom upriličio ovo humanitarno druženje vredno svake pohvale i divljenja. Deca iz južne pokrajine uživala su u dvočasovnom druženju, interakciji s poznatim facama, ali pre svega u dobroj hrani i piću koje nudi ovaj ugostiteljski objekat u Novom Beogradu.

Takođe, organizatori su njima u čast priredili i skroman zabavni program tokom kojeg su, barem na kratko, zaboravili na brojne nedaće koje ih svakodnevno okružuju. Nizale su se pesme posvećene našoj svetoj zemlji, što je uzrokovalo lavinu emocija kod pristunih.

Srpski bokserski šampion Marko Nikolić, heroj Mundobasketa i košarkaški reprezentativac Boriša Simanić, kao i proslavljena tekvondistkinja Milica Mandić Đuričić bili su među najpoznatijim zvanicama. A nakon stihova čuvenih srpskih patritoskih pesama „Oj Kosovo, Kosovo“, „Vidovan“ i „Veseli se srpski rode“, Milica i Boriša nisu krili suze.

Republika

Foto: Republika.rs

Marko Nikolić, Milica Mandić Đuričić i Boriša Simanić

Razdragani klinci sa Kosmeta dobili su slatki paketić nakon sjajne klope i muzike, kao i fotografije za uspomenu sa svojim idolima koji su strpljivo pozirali kako bi svakog od njih ispoštovali.

Nesumljivo da je mališanima s Kosmeta ovaj izlet puno značio, te da se zahvaljujući poznatom restotanu i toploj dobrodošlici u njemu puni utisaka vraćaju kući. Naravno i sa velikom moralnom podrškom i novogodišnjim paketićem u ruci, da ne zaborave da smo svi uz njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading