ISPLIVALI NOVI DETALJI! Legendarni šampion na bizaran način PRETUKAO ženu!

Autor:

Sport

22.11.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni hokejaš umalo napravio tragediju.

ISPLIVALI NOVI DETALJI! Legendarni šampion na bizaran način PRETUKAO ženu!

Foto: profimedia.rs

Kanađanin Milan Lučić, legenda NHL šampionata i jedan od najboljih sportista poreklom iz Srbije koji su ikada nastupali u američkom sportu, uhapšen je juče zbog napada na suprugu Britani.

Legendarni hokejaš je, prema pisanju medija iz Bostona, grada u kom igra za lokalne Bruinse, posle noćnog izlaska došao kući potpuno pijan.

Obzirom da nije mogao da pronađe telefon, najpre je počeo da viče na suprugu, jer je bio uveren da ga je ona negde sakrila, a kada je ona odbacila te navode i pokušala da ode od njega, Lučić ju je uhvatio za kosu i naglo je povukao, nakon čega joj je rekao

- Ti ne ideš nigde - prodrao se Milan na svoju suprugu.

Foto: profimedia.rs

Milan Lučić

Britani je uspela da se izvuče i izašla iz stana, pozvala je policiju i istakla da je Lučić davio, ali je to kasnije demantovala, iako je policajac primetio crvenilo na njenom vratu.

Lučić je priveden pod optužbom za nasilje u porodici, pred sudom je rekao da nije kriv, dok je policajcima izjavio da se „ništa nije dogodilo“.

Ubrzo su Bruinsi doneli odluku da ga privremeno suspenduju, a preliminarno saslušanje zakazano je za 19. januar.

Ako slučaj ode na sud, a proslavljeni as bude proglašen krivim, očekuje ga potencijalna kazna od dve i po godine zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading