SKANDAL U SAD! Uhapšen čuveni Srbin koji je TUKAO ženu! Supruga PRIJAVILA slavnog ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

21.11.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je odmah reagovala.

SKANDAL U SAD! Uhapšen čuveni Srbin koji je TUKAO ženu! Supruga PRIJAVILA slavnog ŠAMPIONA!

Foto: profimedia.rs

Proslavljeni kanadski hokejaš srpskog porekla Milan Lučić (35) uhapšen je u Bostonu gde od leta 2023. godine ponovo igra za čuvenu franšizu Bruinse. Policija je privela poznatog sportistu zbog nasilja u porodici koje se dogodilo u subotu ujutru, a on se nekoliko dana kasnije pojavio na sudu kako bi bio saslušan zbog slučaja koji je prijavila njegova supruga.

Prema navodima američkih i kanadskih medija, Milan Lučić je fizički napao ženu, koja je odmah obavestila policiju o svemu što se dogodilo u njihovom domu. Osim izjave da je Lučić "napao i davio" svoju suprugu, američki mediji došli su i do informacije da je poznati sportista u tom trenutku bio u alkoholisanom stanju, što su novinarima na licu mesta ispričali svedoci porodičnog nasilja o kojem se ovih dana piše među ljubiteljima hokeja i NHL-a.

Iz kluba se nisu bavili detaljima oko optužnice podnete protiv jednog od najpopularnijih igrača u timu, osim što su potvrdili da su u kontaktu sa porodicom kako bi pomogli odbranu Milana Lučića pred sudom. 

 

 

Takođe, ni trener Džim Montgomeri nije govorio o samom slučaju već je istakao samo da je tim fokusiran na naredni meč, ali da ljudi u klubu stalno brinu jedni o drugima. Ostaje da se vidi šta to tačno znači na konkretnom primeru Milana Lučića, koji se sada suočava sa optužbama da je izvršio nasilje u porodici.

Lučić od 21. oktobra nije igrao za Boston Bruinse zbog povrede, ali njegova reputacija u najjačoj hokejaškoj ligi na svetu do sada je bila neukaljana. Od kako je davne 2006. godine izabran kao 50. pik na draftu Lučić je odigrao više od 1.000 NHL utakmica u dresu Boston Bruinsa, Los Anđeles Kingsa, Edmonton Oilersa i Kalgari Flejmsa. Sa ekipom iz Bostona je davne 2011. godine osvojio Stenli kup, dok je kao deo reprezentacije Kanade u maju 2023. godine osvojio Svetsko prvenstvo.

Foto: profimedia.rs

 

Podsećamo, Lučić je rođen u Vankuveru i oboje njegovih roditelja su Srbi. Otac Dobrivoje preselio se u Kanadu kada je imao 27 godina, dok je porodica njegove majke Snežane otputovala na drugi kraj sveta dok je ona imala samo dve godine. Pored Milana Lučića Dobrivoje i Snežana imaju još i sinove Jovana i Nikolu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading