UROŠ MEDIĆ PORAŽEN NA UFC FAJT NAJTU: Doktor nije uspeo da se izvuče iz gušenja u drugoj rundi

Autor:

Sport

18.11.2023

23:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon borbe protiv Miktibeka Orolbaja na UFC fajtu naš borac Uroš Medić nije uspeo da se domogne pobede.

UROŠ MEDIĆ PORAŽEN NA UFC FAJT NAJTU: Doktor nije uspeo da se izvuče iz gušenja u drugoj rundi

Foto: printskrin/twitter

 Iako je dobro startovao sa nekoliko udaraca, protivnik ga je uspešno savladao u drugoj rundi, hvatajući ga iza leđa i primoravajući ga da tapka. Medić je uspeo da izdrži samo jednu rundu, a ostatak meča se odigrao u parteru gde je Orolbaj pokazao svoju dominaciju.

 

 


Ovaj poraz Medića je drugi u nizu od pet mečeva koje je odradio sa UFC-om. Ukoliko je savladao Kirgistanca, postojala je velika verovatnoća da bi ušao u ranking, ali ovako će morati da traži svoju priliku kroz manje mečeve. Ipak, treba napomenuti da je Medić jedan od najboljih MMA boraca u našoj zemlji, i da je već svojim prethodnim nastupima dokazao svoje umeće i znanje u borbi.

Uroš Medić, poznatiji kao Doktor, nije imao sreće u startu borbe sa Orolbajem, ali je pokazao hrabrost i odlučnost u ringu. Ovim porazom ne gubi svoj ugled i status jednog od najperspektivnijih boraca u našoj zemlji. Njegov trud i rad u svetu MMA sporta su nesumnjivo veliki, a svi koji ga prate znaju da će se sigurno vratiti jači i spremniji za nove izazove.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading