PRESELA MU NOĆ VEŠTICA: Vandal napao MMA borca MAČETOM, pa poljubio beton! HIT-SNIMAK!

Autor:

Sport

08.11.2023

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baez opisao detalje drame.

PRESELA MU NOĆ VEŠTICA: Vandal napao MMA borca MAČETOM, pa poljubio beton! HIT-SNIMAK!

Foto: Promo foto

Na društvenim mrežama kruži video-snimak iz jednog američkog grada na kojem pomahnitali napadač za "Noć veštica" mačetom nasrće na muškarca, ne sluteći ko kome je reč. Naime, na meti vandala našao se nekadašnji MMA borac Havijer Baez.

Napadač je bio Omar Marero (50), piše Njujork post i dodaje da ga je Baez (34, 5-2-1) za nekoliko trenutaka savladao, što se može videti na video-snimku. 

 

 

Incidentu je prethodilo huligansko ponašanje Marera, koji udario u vozačevo staklo na kolima MMA fajtera. On je čak pokušao da uđe u njegov automobil dok je Baez sedeo unutra. Ali, borac je ostao priban i pokušao da smiri situaciju i obuzda agresivnog napadača. Za gore pomenuti medij opisao je detalje incidenta.

 

- Čovek je vikao na telefon, svađao se s nekom ženom. Pokucao je na prozor mog automobila na šta sam mu rekao da me ostavi na miru, a on se vratio s nožem. Ponovno sam mu rekao da me ostavi na miru, pozvao sam policiju i nadao se da mi neće razbiti prozor. To je jedino o čemu sam razmišljao - izjavio je Baez.

Marero ga je potom napao nožem, ali Baez je vešto reagovao i oborio ga na pod, a potom i uspavao do dolaska policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading