DRAMA U HERCEG NOVOM! Zvezda PALA na petercima!

Autor:

Sport

18.10.2023

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Jadrana iz Herceg Novog savladali su u trećem kolu Lige šampiona Crvenu zvezdu, posle boljeg izvođenja peteraca rezultatom 21:20. U regularnom toku bilo je 8:8.

DRAMA U HERCEG NOVOM! Zvezda PALA na petercima!

Foto: Starsport

Uvodnu deonicu Jadran je dobio rezultatom 2:1, a pomenuti kvartal obeležila je velika borba za svaku loptu.

Zvezda je fantastično zaigrala u nastavku. Gavril Subotić i Lukaš Seman doneli su prednost crveno-belima na poluvremenu. Nastavak je doneo i mnogo uzbuđenja, a posebno efikasna bila je treća četvrtina koja je završena rezultatom 3:3.

Republika

Foto: Starsport

 

Crveno-beli su u poslednjem kvartalu imali 8:5 i pobedu u džepu, ali je ekipa iz Herceg Novog na kraju ipak trijumfovala.

Što se golgeterskog učinka tiče, u pobedničkom timu istakao se Martin Gardašević sa četiri gola. Kod Crvene zvezde bolji od ostalih bili su Lukas Srđan, Gavril Subotić i Marko Radović, koji su postigli po dva pogotka.

Posle ovog meča, Jadran zauzima treću poziciju u grupi C sa dva boda, a crveno-beli su ostali na četvrtoj poziciji sa samo jednim bodom na svom kontu.

U narednom kolu koje je na programu 31. oktobra, Zvezda će ugostiti Jadran iz Splita.

Dan ranije svoj meč u Ligi šampiona odigrao je i drugi srpski klub, Novi Beograd, koji je poražen od Sabadelja rezultatom 10:12.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading