NAJBOLJA ŠKOLA ŽENSKOG KIK BOKSA: Trener broj 1 i bivša višestruka šampionka obučavaju devojke

Autor:

Sport

16.02.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kik boks klub: "FUL-KONTAKT BEOGRAD" postoji 15 godina, svake godine pomera i granice i postaje sve bolji.

NAJBOLJA ŠKOLA ŽENSKOG KIK BOKSA: Trener broj 1 i bivša višestruka šampionka obučavaju devojke

Foto: Kik boks klub: "FUL-KONTAKT BEOGRAD"

U klubu su svetski, evropski, balkanski, državni prvaci. Klub se razlikuje od ostalih po tome što ima najbolju školu ženskog kik boksa. Devojke iz ovog kluba su veliki šampioni i liderke na svetskoj sceni.

Posebno se ističu Nevena Stefanović i Milica Gačić. Glavni trener je Kristijan Pavlović koji veruje da je pored talenta, poštovanja pravila i discipline na dobar rezultat utiče i dobar odnos sa članovima. Proglašen je za najboljeg trenera Beograda u 2022. godini.

Republika

Foto: Kik boks klub: "FUL-KONTAKT BEOGRAD"

 

Kristijanova supruga Nina Pavlović je bivša višestruka šampionka Beograda, države, Balkana, Evrope i trener ženske rekreativne grupe kao i nutricionista. Oboje su diplomirani i licencirani treneri kik boksa.

Da li radite isključivo sa devojkama?

Ne, radim sa svima koji su zainteresovani ali sa devojkama postižem najbolje rezultate. Pored ženske i takmičarske grupe imamo i grupu za decu kao i mešovite rekreativne grupe.

Da li je moguće trenirati rekreativno kod vas?

Naravno, većina članova su rekreativci, samo najbolji i najuporniji prelaze u takmičarsku grupu.

Da li organizujete pripreme?

Da, svako leto organizujemo visinske pripreme koje traju sedam dana. Idemo u malim grupama. Treninzi se odrzavaju dva puta dnevno. Na pripreme mogu ići i rekreativni sportisti za koje se treninzi malo modifikuju u odnosu na takmičarske drilove.

Pored treninga, uvek je tu i dobro druženje kao i stvaranje novih uspomena i obilazak prirodnih znamenitosti i manastira.

Šta je vaša inspiracija za velike rezultate?

Moja supruga Nina koja mi pomaze uvek i u svemu i kćerka Mila koju smo dobili pre godinu dana i koja će, nadam se, krenuti našim stopama!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading