MODRIĆ I BENZEMA SU SVINJE! Skandal u Španiji, Hrvat i Francuz na UDARU! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.02.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ovo desilo se u televizijskom programu uživo.

MODRIĆ I BENZEMA SU SVINJE! Skandal u Španiji, Hrvat i Francuz na UDARU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić i Karim Benzema

Veliki skandal desio se u Madridu.

Društvene mreže su se usijale posle objave jednog televizijskog priloga poznate španske emisije koju vodi kuvar Havijer.

Havijer je okarakterisan kao navijač Atletiko Madrida, a otišao je predaleko u prozivkama upućenim fudbalerima Reala kada je otkrio šta se to nalazi u tiganju u kom se pržila slanina.

Svinje se zovu Kamavinga, Benzema i Modrić - otkrio je kuvar i tako razbesneo sve navijače Reala.

 

 

Ovaj prilog naišao je na negodovanje pristalica "kraljevskog kluba" koji su u komentarima oštro napali kuvara, najviše zbog toga što je njihove ljubimce nazvao svinjama i sprema ih u loncu. Havijer se na tome nije zaustavio, već je nastavio sa provokacijama.

- Mi smo Atletiko, tako je, kako je - poručio je kuvar na kraju.

Poznato je da velika netrpeljivost vlada između navijača Reala i Atletika, a ovaj skandal samo je podgrejao atmosferu. Ove dve ekipe odigraće meč La Lige krajem februara (25.02. od 18.30), a trenutno je na tabeli Real ispred Atletika. "Kraljevski klub" trenutno je drugi sa 48 bodova, a Atletiko je četvrti sa deset bodova manje.

Real se i dalje nada da može do šampionske titule i pored toga što je čak osam bodova iza prvoplasirane Barselone, a u meču odigranom u sredu uveče Madriđani su deklasirali Elče sa 4:0. Strelci su bili upravo Karim Benzema (dva puta) i Luka Modrić (jednom), a uz njih pogodio je i Marko Asensio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading