LESOR I JABUSELE NA ISTOJ STRANI! OVO NISTE OČEKIVALI! Šta će reći grobari?! (FOTO)

Autor:

Sport

19.04.2024

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bi rekao da ćemo tome svedočiti...

LESOR I JABUSELE NA ISTOJ STRANI! OVO NISTE OČEKIVALI! Šta će reći grobari?! (FOTO)

Foto: Starsport

Željko Obradović i Matijas Lesor

Prošlo je više od godinu dana od incidenta na utakmici između Reala i Partizana, ali sećanja na tu noć su još uvek sveža kako za sve navijače, tako i za same aktere - Matijasa Lesora i Geršona Jabuselea. Kao ključni trenutak u čuvenoj seriji, ova utakmica je imala dalekosežne posledice kako za igrače, tako i za njihove timove.

Opšta tuča na terenu je prekinula meč, a kako su crno-beli poveli sa 2:0 u seriji, kasnije su imali meč lopte pred svojim navijačima, ali su ostali bez Kevina Pantera i Matijasa Lesora zbog suspenzija. "Kraljevići" su nakon toga otišli na fajnal for posle preokreta. Incident je bio preloman momenat koji je ostavio dubok trag u sećanju svih uključenih.

Međutim, jučerašnji četvrtfinalni okršaj Lige Evrope između Olimpika iz Marselja i Benfike je bio emotivno ispraćen i spojio je oba Francuza - Matijasa i Geršona. Oba košarkaša su iskazala na društvenim mrežama svoju podršku klubu za koji čvrsto navijaju, a Matijas je čak i objavio fotografiju sebe u dresu Olimpika na Instagram nalogu nakon meča. Kladimo se da niste očekivali da će njih dvojica ikada biti na istoj strani nakon onog sukoba...

Pobeda Olimpika iz Marselja nad Benfikom nakon penala je ogroman uspeh za ceo klub. Njihov put ka potencijalnom finalu Lige Evrope je impresivan, a podrška koju dobijaju od svih brojnih fanova samo dodatno pojačava osećaj zajedništva i podrške unutar kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading