BITI ILI NE BITI ZA EFES I PARTIZAN – Crveno-beli u Istanbulu

Autor:

Sport

11.04.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda gostuje dvostrukom šampionu Evrope, ko ide u plej-in?

BITI ILI NE BITI ZA EFES I PARTIZAN – Crveno-beli u Istanbulu

Foto: AdmiralBet

Večeras i sutra se igraju mečevi poslednjeg kola Evrolige, a najveće interesovanje vlada za duel u Istanbulu, gde će u 19.30 časova Efes dočekati Crvenu zvezdu. Računica je jasna, ukoliko Zvezda trijumfuje, Partizan će dobiti priliku da u petak protiv Valensije izbori plasman u plej-in, dok pobeda Efesa znači i Partizanov oproštaj od Evrolige za ovu sezonu.

Pivari su veći deo sezone proveo u donjem delu tabele, ali je njihov uspon počeo kada je ekipu preuzeo Tomislav Mijatović. Hrvatski trener je preuzeo ekipu početkom februara, upisavši 7 pobeda i svega 2 poraza u tom periodu. Efes se nalazi u seriji od 4 uzastopna trijumfa i trenutno se nalazi na 10. mestu sa skorom 16-17.

Sa druge strane, Zvezda je na poslednja dva evroligaška meča pretrpela poraze od aktuelnog šampiona i vicešampiona Evrope, iako je u obe utakmica mogla da dođe do trijumfa. Crveno-beli su i protiv Reala i protiv Olimpijakosa ispustili vođstvo u poslednjoj četvrtini, a interesantno je da Zvezda ove sezone nije poražena od turskih timova. Sferopulosovi izabranici protiv turskih ekipa imaju skor 3-0, ali dolaze na teren na kojem nikad nisu slavili i gde im je skor 0-8 protiv Efesa.

Iz tabora Crveno-belih ističu da će večeras igrati za prestiž, a kladionica AdmiralBet je povodom ovog košarkaškog spektakla spremila 10% freebeta od svakog uplaćenog tiketa koji sadrži opklade na učinke pet ili više evroligaških igrača, kao i nekoliko zanimljivih specijala. Jedan od tih specijala je da će Larkin, Klajburn i Buboa zajedno postići 50+ poena, ili da će Nedović, Gedraitis i Bolomboi ubaciti 40 ili više poena.

Navedena ponuda i mnoge druge promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Takođe, na sajtu AdmiralBeta je u toku peta od šest etapa Fazi slot maratona, dok je promocija Kladijator startovala u subotu, a ona donosi takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč Srbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!

Izaberite svoju petorku, preuzmite freebet bonus i uživajte u najboljoj evropskoj košarci i najširoj evroligaškoj ponudi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading