BJELICA JE TREBALO DA IGRA ZA PARTIZAN! Duško Vujošević objasnio zbog KOG KONFLIKTA as nikada nije obukao crno-beli dres!

Autor:

Sport

23.03.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bjelica je igrao u mlađim kategorijama Partizana.

BJELICA JE TREBALO DA IGRA ZA PARTIZAN! Duško Vujošević objasnio zbog KOG KONFLIKTA as nikada nije obukao crno-beli dres!

Foto: Starsport

Nemanja Bjelica

Nemanja Bjelica - Košarkaška karijera i odlazak u penziju

Proslavljeni srpski košarkaš Nemanja Bjelica nedavno je objavio kraj svoje dugogodišnje košarkaške karijere, čime je stavio tačku na izuzetno uspešnu eru profesionalnog igranja. Iako je većina ljudi upoznata sa Bjelicinom karijerom u Crvenoj zvezdi, manje je poznato da je zapravo juniorsku karijeru započeo u Partizanu. Taj detalj, kao i njegov kratkotrajni povratak na Mali Kalemegdan, ostaju zanimljive tačke u njegovoj biografiji.

Početak karijere u Partizanu


Nemanja Bjelica, iako je kasnije postao simbol Crvene zvezde, svoje prve košarkaške korake napravio je u mlađim kategorijama Partizana. Međutim, za razliku od očekivanja, nikada nije zaigrao za prvi tim. Razlog za to otkrio je legendarni trener Duško Vujošević, ističući da je Bjelica napustio Partizan zbog konflikta koji je njegov otac imao sa jednim od trenera. 
Republika

Foto: Starsport

Duško Vujošević

Bjelica je igrao u mlađim kategorijama Partizana. Otac je ušao u konflikt sa jednim od trenera koji je forsirao nekog drugog igrača, sa Kimetom Bogojevićem, Vladom Jovanovićem, koji mu je bio komšija. Vlada je pokušavao da ga upristoji, zbog čega je napravio incident na jednoj utakmici i otišao iz Partizana. Nemam nikakve veze sa njegovim odlaskom iz Partizana, bio je jedan od klinaca koji su dolazili na red - rekao je Vujošević tokom jednog intervjua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading