ŠTA SE DESILO SA TRISTANOM? Bivši košarkaš Partizana PROMENIO IMIDŽ! Vukčević zadužio dres Vašingtona sa OVIM brojem!

Autor:

Sport

23.03.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji ljubimac grobara uskoro debituje za "čarobnjake".

ŠTA SE DESILO SA TRISTANOM? Bivši košarkaš Partizana PROMENIO IMIDŽ! Vukčević zadužio dres Vašingtona sa OVIM brojem!

Foto: Starsport

Tristan Vukčević

Prošlo je više od nedelju dana otkako je Tristan Vukčević i zvanično prešao iz Partizana u ekipu Vašington Vizardsa, koji su ga na Draftu 2023. birali kao 42. pika.

Sin našeg proslavljenog reprezentativca Dušana Vukčevića, rođen u Sijeni je tako nakon sezone u kojoj je osvojio titulu sa crno-belima u AdmiralBet ABA ligi odlučio da se oproba u najjačoj ligi na svetu, zaradivši svotu od gotovo 5.000.000 dolara u naredne dve sezone.

Klub iz Humske je od ovog transfera inkasirao 600.000 dolara, baš kao i bivši tim krilnog centra madridski Real, a u iščekivanju debija u najjačoj ligi sveta Vizardsi su objavili fotografije sa dana za slikanje.

Kompletan roster napravio je novu timsku fotografiju, ovog puta i sa Vukčevićem koji će na dresu nositi, zanimljivo, broj "nula".

 

 

Evidentan je bio i novi imidž Vukčevića sa bradom koju je pustio, a prvu priliku da debituje u novoj sredini imaće u noći između subote i nedelje kada u glavni grad Sjedinjenih Američkih Država dolazi Toronto, sa srpskim trenerom Darkom Rajakovićem.

Međutim, prema poslednjim informacijama tek se očekuje da će odraditi prvi trening i tek onda potencijalno upisati prvu utakmicu u novom timu.

 

 

Podsetimo, mladi košarkaš je tokom tekuće sezone AdmiralBet ABA lige na 14 mečeva prosečno postizao 10.9 poena uz 3.6 skokova, dok je na 12 susreta u Evroligi upisao 4.2 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading