ZAVRŠENO JE: Dejan Bodiroga OSTAJE predsednik Evrolige!

Autor:

Sport

13.03.2024

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda srpske košarke produžila ugovor.

ZAVRŠENO JE: Dejan Bodiroga OSTAJE predsednik Evrolige!

Foto: Starsport

Dejan Bodiroga

Dejan Bodiroga ostaje predsednik Evrolige još četiri godine, kako prenose brojni inostrani mediji! Osim njega, na mestu direktora elitnog takmičenja će ostati i Paulijus Motiejunas.

Bodiroga je na čelu Evrolige od septembra 2022. godine kada je nasledio Đordija Bertomeua.

 

 

Bodiroga i Motiejunas su uradili fantastičan posao, tako da im je Upravni odbor ukazao poverenje.

- Pod njihovim rukovodstvom, Evroliga je pokrenula ključne inicijative: generisanje većeg interesovanja nego ikada za digitalne platforme i televiziju; postavljanje novog rekorda posećenosti navijača koji pune hale; održavanje redovnih kontakata sa različitim akterima kako bi se došlo do prihvatljivih rešenja za dobrobit košarke; identifikovanje mogućnosti saradnje na novim tržištima van panevropskog ekosistema - navodi Evroliga na zvaničnom sajtu.

Bodiroga je predsednik Evrolige postao 14. septembra 2022, a prethodno je ugovor obnovio 15. juna 2023, da bi sad dobio novi, četvorogodišnji, mandat. Njegov prvi saradnik, Paulius Motiejunas je izvršni direktor od 15. juna 2023, a ranije je bio angažovan kao predsednik Žalgirisa iz Kaunasa

Koliko će ostanak Bodiroge na čelu elitnog takmičenja uticati na budućnost Crvene zvezde i Partizana u Evroligi ostaje da se vidi.

Večiti žele dugogodišnje licence, a po svemu prikazanom poslednjih godina su ih itekako zaslužili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading