UPLAŠENI MIROTIĆ SE PONOVO DAO U BEG?! Ponovo propušta susret sa PARTIZANOM?!

Autor:

Sport

04.03.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma je upitan nastup španskog reprezentativca.

UPLAŠENI MIROTIĆ SE PONOVO DAO U BEG?! Ponovo propušta susret sa PARTIZANOM?!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Košarkaši Armanija se pripremaju za susret sa Partizanom u okviru 28. kola Evrolige u petak, ali imaju velikih problema pred ovaj meč.

Naime, prema izveštaju italijanskog novinara Alesandra Mađija, tim ima nekoliko igrača koji se suočavaju sa zdravstvenim problemima. Među njima se ističe Nikola Mirotić, koji je prethodnog leta bio povezivan upravo sa Partizanom.

Foto: Starsport

Nikola Mirotić


Armani je objavio izveštaj o povredama, otkrivajući tačne probleme sa kojima se igrači suočavaju. Šabaz Nejpir muči stopalo, dok Mirotića muči gastroenteritis. Takođe, Flakadori je na ispitivanjima, dok Stefano Tonut ima probleme sa desnom šakom, a Aleks Pojtres se bori sa zapaljenjem optičkog nerva.

Ovi zdravstveni problemi predstavljaju neočekivan izazov za tim Armanija pred važan meč sa Partizanom. Sa nekoliko ključnih igrača van stroja, domaćini će morati da pronađu rešenja kako bi ostvarili željeni rezultat.

Podsetimo, postoji gnev navijača crno-belih prema Mirotiću, jer smatraju da ih je izdao iznenadnim predomišljanjem u vezi letošnjeg potpisa za ekipu Željka Obradovića, a to su pokazali i na utakmici između Armanija i Partizana u Beogradu, kada su transparentima jasno stavili do znanja Nikoli šta misle o njegovom potezu.

Mirotić je taj meč propustio zbog povrede ahilove tetive koja ga je odvojila od terena dva meseca, a veliki su izgledi da će i naredni duel "manekena" i "parnog valjka" proći bez najboljeg košarkaša italijanskog tima.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading