GOLOG BOGDANA BOGDANOVIĆA INTERVJUISALI! Sve to zbog REKORDA druga dva SRBINA!

Autor:

Sport

24.02.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je istorijski trenutak.

GOLOG BOGDANA BOGDANOVIĆA INTERVJUISALI! Sve to zbog REKORDA druga dva SRBINA!

Foto: Twitter/KLChouinard

Istorijski trenutak u NBA ligi: Srpski treneri na čelu ekipa

U noći između petka i subote, dogodio se istorijski trenutak u NBA ligi kada su dva srpska trenera, Darko Rajaković i Igor Kokoškov, bili glavni predvodnici svojih ekipa - što do sada nikada nije zabeleženo. To je prvi put da su evropski treneri preuzeli vođstvo kao glavni treneri u istom meču, a plus su obojica Srbi.

Trijumf Toronta i uloga Igora Kokoškova

Darko Rajaković je pobedio sa svojim timom Toronto Reptorsima protiv Atlante rezultatom 123:121. Prvi trener ekipe Hoksa jeste Kvin Snajder, međutim, u istom meču, Igor Kokoškov, kao njegov prvi pomoćnik, preuzeo je vođstvo ekipe nakon što je glavni šef stručnog štaba bio isključen tokom drugog poluvremena zbog prigovora sudijama.


Jedna od zanimljivih činjenica jeste da je Bogdan Bogdanović preneo Rajakoviću informaciju o istorijskom trenutku, a još zanimljivije je da su mu novinari golom postavili to pitanje u svlačionici.

 

- Znam Darka već dugo, prišao sam mu i rekao ovo je prvi put u istoriji dva evropska trenera vode ekipu, a ujedno su Srbi i to je prilično kul. Ali, na kraju je sr**e za nas što smo izgubili - rekao je goli Bogdan.

Podsetimo, srpski reprezentativac nije imao svoje veče, postigavši 14 poena, ali uz lošu šutersku efikasnost (3/11 za tri i 2/6 za dva).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading