MIROTIĆ SE PONAŠAO KAO MAJKL DŽORDAN! Sve nas je OBRLATIO, izgubili smo NAJVAŽNIJEG igrača zbog njega! Grbović i dalje KIVAN na Crnogorca!

Autor:

Sport

14.02.2024

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Koliko god da je bio poštovan, slagao je i to je cela istina"

MIROTIĆ SE PONAŠAO KAO MAJKL DŽORDAN! Sve nas je OBRLATIO, izgubili smo NAJVAŽNIJEG igrača zbog njega! Grbović i dalje KIVAN na Crnogorca!

Foto: ST/V. LUKIĆ, Starsport

Saga "Nikola Mirotić" dobila je negativan kraj za Partizan kada je, leta prošle godine, španski košarkaš crnogorskog porekla preinačio odluku u finalnim momentima i odlučio da ne pojača redove crno-belih. Generalni direktor "Štark arene" i nekadašnji igrač Partizana Goran Grbović pričao je o tadašnjim dešavanjima.

Tada su se dešavale gluposti i Nikoline laži. Koliko god da je bio poštovan, slagao je i to je cela istina. Izgubili smo Madara u međuvremenu zbog njega, meni je Jam bio važniji za konstalaciju ekipe nego on. Mirotić je zamenljiv, Madar nije. Trebalo je da bude glavni motor ove ekipe i to je najteža stvar koja se desila Partizanu od kako je Željko došao. Postao bi NBA igrač ovde, a tamo će završiti u Makabiju kao odličan igrač, a ovde bi postao vrhunski. Da je ostao, ne bi bilo tih izgubljenih lopti koje gubi Doužer koji se navikava na Evropu i Panter koga drže visoko u tim zamkama. Teško postižemo poene, nema ništa izgrađeno - rekao je Grbović, pa nastavio o Mirotiću koji je na kraju završio u redovima Olimpije Milano.

Republika

Foto: Starsport

Goran Grbović

- Sa Mirotićem smo pregovarali 23 dana, rekao bih da se u istoriji menadžerske kulture to nije desilo, da se toliko pregovara sa nekim, pa da je i Majkl Džordan. Dogovara se sve to u jednom danu, mnogo vremena nam je oduzeo, koncepcija je bila zasnovana na njemu i to je znao. Partizan je izgubio 20 dana i nije dobio igrača, nije se vodilo računa o igračima koji su tu, deo administracije je kriv, nije isplaćena ta poslednja zarada i iskorišćen je momenat za Madara i to je menadžerski deo. Kada je Nikola odustao, nije bilo šta da se kupi, sve se prodalo u te tri nedelje. Videli ste šta se posle toga kupovalo. Željko nije osvojio 9 titula prvaka Evrope tako, već na način što sprema tim, zna dobro šta treba da igra i strateški gleda unapred, mnogo vremena je tu izgubljeno. On je pregovarao i sa nama i Panatinaikosom, Armanijem, sa kim sve nije. Te njegove priče ne piju vodu. Svaka mu čast kao čoveku i humanitarsku, ali ovo pričam sa košarkaške strane, nije bilo pošteno prema Partizanu. Zato je sada najvažnija stvar zadržati Željka u Partizanu - jasan je Grbović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading