GOSPODSKI POTEZ VASINOG SAIGRAČA: NIJE hteo da da intervju dok nije došao MICIĆ!

Autor:

Sport

01.02.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na taj način mu je pružio podršku nakon sjajne partije.

GOSPODSKI POTEZ VASINOG SAIGRAČA: NIJE hteo da da intervju dok nije došao MICIĆ!

Foto: Tanjug/AP

Duel koji je trebalo da bude srpski derbi ubrzo je izgubio taj epitet nakon što je pre meća Oklahoma-Denver obelodanjeno da će Nikola Jokić propustiti važnu utakmicu zbog bola u donjim leđima. Ipak, neigranje centra iz Sombora je iskoristio Vasa Micić koji je zasijao sa druge strane. 

Naime, Micić je odigrao najbolje prvo poluvreme od dolaska u NBA ligu, da bi u istom ritmu nastavio i u poslednjoj četvrtini. Za ukupno provedenih 17 minuta na terenu, bivši plejmejker Crvene zvezde i Anadolu Efesa je zabeležio 12 poena, što mu je rekordni učinak u NBA. Za dva je šutirao 3/5, dok je pogodio jednu trojku iz tri pokušaja.Imao je i dva skoka, ali ono čemu su se navijači Oklahome najviše obradovali jesu pet asistencija koje je upisao.

Nakon meča saigrači su mu iskazali zahvalnost i pružili podršku na sjajan način. 

Čet Holmgren je sa još trojicom igrača bio pred kamerama, spreman za grupni intervju. Međutim, dok mu je novinar postavljao pitanje, on se okrenuo i pozvao Micića. Tek onda je govorio o utakmici.

 

 

Podsetimo, nakon ove pobede, Tanderi imaju isti broj trijumfa kao i Nagetsi, s tim da Denver ima utakmicu i poraz viška, pa se dva  tima nalaze na deobi druge pozicije Zapadne konferencije. Sledeću utakmicu Nagetsi igraju protiv Portlanda, verovatno pojačani igrom Nikole Jokića, dok Oklahoma ide na megdan Šarloti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading