OBRADOVIĆ O OBRADOVIĆU: "On je MOJ IDOL"

Autor:

Sport

30.01.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel srpskih trenera u Evroligi..

OBRADOVIĆ O OBRADOVIĆU: "On je MOJ IDOL"

Foto: star sport

Košarkaši Partizana gostuju Monaku u sredu od 19.00 časova u okviru 24. kola Evrolige.

Monako sa klupe vodi srpski trener Saša Obradović, koji je vrlo dobro upoznat sa kvalitetima njegovog prezimenjaka na klupi Partizana Željka.

Žoc je Saši bio trener u reprezentaciji, a poštovanje koje Saša ima prema njemu je ogromno.

- Željko je moj idol i neko od koga sam učio. Kada mi je bio trener u reprezentaciji, imali smo neverovatne rezultate. Vremena se menjaju, ali Željko uvek zna kako da izvuče najbolje iz svojih timova. I ostaje broj jedan. On je definitivno kao Novak Đoković u tenisu. Niko nikada neće moći da izjednači njegov rekord. Srećemo se sa velikim delom - rekao je trener Monaka, pa nastavio o utakmici:

 

 

 Znam da su sve utakmice ključne, ali se bližimo nedelji koja može da bude prelomna tačka. Dobro je da su svi spremni i zdravi. Partizan je napredovao tokom sezone, tim su sa karakterom i vodi ih trener koji zna put. Dobri su na svim pozicijama i teško je igrati protiv njih - rekao je Obradović.

O meču sa Partizanom govorio je i Jakuba Utara, košarkaš tima iz Kneževine.

- Mečevi sa Partizanom i Fenerbahčeom su kao plej-of za nas. Prostor za greške je mali, a Partizan je veoma talentovan tim, dobro su vođeni i kažnjavaju greške u odbrani. Moramo da se fokusiramo na nas same i znamo da smo sposobni da pobedimo svakog, ako imamo pravi pristup - rekao je Utara.

Partizan je trenutno na skoru 12-11 i zauzima deveto mesto na tabeli Evrolige, dok Monako ima skor 13-10 i nalazi se tri pozicije iznad crno-belih.

Ovo će biti važna bitka u borni za plej-of između dva tima.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading