UPOZORENJE ZA PARTIZAN! Obradovićev Monako UBEDLJIV pred dolazak crno-belih!

Autor:

Sport

28.01.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljena serija sjajnih rezultata tima iz Kneževine.

UPOZORENJE ZA PARTIZAN! Obradovićev Monako UBEDLJIV pred dolazak crno-belih!

Foto: star sport

Košarkaški Monaka nastavljaju sa sjajnim rezultatima. Posle pobede nad Efesom u Istanbulu, na evrroligaškom gostovanju, izabranici Saše Obradovića upisali su ubedljiv trijumf i u domaćem prvenstvu. Savladan je Šalon s 82:69 u meču 21. kola Francuske lige, a fantastičnu partiju prikazao je Majk Džejms.

Treba reći da su domaći od prvog do poslednjeg minuta diktirali tempo i u potpunosti kontrolisali rezultat. Išla je prednost Monaka i na maksimalnih 18 poena razlika, pa se pobednik nije dovodio u pitanje.

I ovoga puta, kao i u većem delu sezone, raspoložen je bio najbolji igrač Majk Džejms koji je do kraja upisao 28 poena, od čega je čak 24 postigao u prvom poluvremenu. Na njegovu dobru partiju se nadovezao i Elie Okobo sa 24 poena.

Foto: Starsport

Majk Džejms

Sa druge strane, dobru partiju je prikazao bivši košarkaš Partizana Aleksej Nikolić, koji je postigao 19 poena uz četiri skoka i dve asistencije.

Kada je reč o stanju na tabeli, Monako je lider  sa skorom 19-1, dok je Šalon na 13. poziciji sa učinkom od osam pobeda i 13 poraza.

Sledeći meč crveno-beli iz Kneževine igraju protiv Partizana u 24. kolu Evrolige. Na tabeli najelitnijeg evropskog takmičenja "kneževi" su šestoplasirani s pobedom više od crno-belih i skorom 13-10, dok je Obradovićev na bilansu 12-11 i deli 10. mesto sa osmim Olimpijakosom, Valensijom i Baskonijom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading