NEZAPAMĆENO U ARENI! Doužer RASPALIO halu na samom POČETKU REKORDNIM učinkom!

Autor:

Sport

26.01.2024

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav početak Amerikanca!

NEZAPAMĆENO U ARENI! Doužer RASPALIO halu na samom POČETKU REKORDNIM učinkom!

Foto: Starsport

Pi Džej Doužer

Partizan trenutno igra protiv Žalgirisa meč 23. kola Evrolige, hala je puna do poslednjeg mesta na Novom Beogradu, sve je od starta bilo spremno za spektakl za koji je za sada zadužen Pi-Džej Doužer koji ima već 15 poena.

Osim toga, maestralni Amerikanac koji je u više navrata dizao publiku na noge, za sada je upisao i po jednu asistenciju i ukradenu loptu. Za tri poena šutira sjajno 2/2, dok je i sa poludistance izvanredan 4/5. Ne pamti se ovoliko dominantna četvrtina nekog od košarkaša u hali u Beogradu.

Izabranici Željka Obradovića imaju imperativ pobede pred svojim navijačima, jer su zbog malo slabije forme u Evroligi u prethodnom periodu ispali iz zone koja vodi u plej-of.

Partizan je na skoru 11-11 i zauzima 11. poziciju, dok je njihov večerašnji rival na skoru 8-14 i 16. mestu, ali i u usponu forme nakon promene trenera.

Što se zdravstvenog biltena tiče, Partizan je prvi put nakon dugo vremena kompletan, a odlukom Željka Obradovića za meč se neće skidati Tristan Vukčević, Danilo Anđušić i najnovije pojačanje Džejlin Smit.

Kladionice izrazito favorizuju Partizan. Pobeda crno-belih se plaća kvotom 1.30, dok se na trijumf Žalgirisa može zaraditi četiri puta uloženi novac.

Prethodni duel dva tima završen je pobedom Partizana u Litvaniji rezultatom 93:85, a to je bila jedna od najboljih partija crno-belih ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading