NEDOVIĆ SE OPROSTIO OD BIVŠEG TRENERA! PREMINUO JOŠ JEDAN KOŠARKAŠKI STRUČNJAK: Bio je Milojevićev VRŠNJAK!

Autor:

Sport

22.01.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne stvari se dešavaju u poslednje vreme.

NEDOVIĆ SE OPROSTIO OD BIVŠEG TRENERA! PREMINUO JOŠ JEDAN KOŠARKAŠKI STRUČNJAK: Bio je Milojevićev VRŠNJAK!

Foto: Euroleague

Košarkaški svet se još nije oporavio nakon smrti Dejana Milojevića koji je svet napustio prerano, a, već je naišao i novi udarac. Bivši izraelski košarkaš i trener Lior Lubin, izgubio je životnu bitku protiv kancera i preminuo je u 47. godini, poput i Milojevića.

Nije imao sreće trener, dugo se borio protiv kancera, dok mu se zdravstveno stanje znatno pogrošavalo. On je bio na pregledim, kada su mu doktori rekli da su šanse za oporavak minimalne, posle čega je napustio bolnicu.

Ovaj Izraelac je želeo da provede poslednje dane u krugu najbližih, što je i ostvario, pre nego je napustio ovaj svet.

Lior je bio izuzetno cenjen u Izraelu, a bio je i veliki prijatelj sa Odedom Katašem, trenutnim trenerom Makabija, koji ga je i posećivao poslednjih dana.

Za vreme mandata u Panatinaikosu, Lubin je sarađivao i sa Nemanjom Nedovićem koji se oprostio od njega porukom na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram/neda1624

Nedovićev Instagram "stori"

Lubin je neko ko je skoro čitavu igračku karijeru proveo u Izraelu, igrao je za Makabi Petah Tikvu, potom Ironi, onda i timove iz Tel Aviva - Makabi i Hapoel, da bi se potom okušao u Azovmašu, Apolonu i CSKA iz Sofije.

Kao trener je imao bogatu karijeru, možda čak i bolju nego kao igračku. Bio je u Hapoel Gilboa Glaiju, potom Makabi Ašdodu, dok se domogao i pozicije asistenta u reprezentaciji Izraela. To ga je preporučilo i Makabiju iz Tel Aviva, ali i Panatinaikosu.

Poslednji angažman je imao u Hapoel Be'er Ševi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading