KAKVA PRIČA! Bivši JOKIĆEV saborac POLUDEO kod RAJAKOVIĆA!? BAHATO PLATIO STRAŠAN NOVAC ZA BROJ NA DRESU!

Autor:

Sport

19.01.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna priča dolazi nam iz Amerike.

KAKVA PRIČA! Bivši JOKIĆEV saborac POLUDEO kod RAJAKOVIĆA!? BAHATO PLATIO STRAŠAN NOVAC ZA BROJ NA DRESU!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Brus Braun

Nekadašnji košarkaš Denver Nagetsa, Brus Braun, ponovo je trejdovan. Ovaj put će se naći pod komandom Darka Rajakovića u Toronto Reptorsima, a deluje da nije sav svoj od kada je promenio sredinu. 

Naime, kako prenose američki mediji, Braun je svom novom saigraču Džonteju Porteru dao čak deset hiljada dolara kako bi preuzeo njegov broj na dresu! Ono što je za mnoge u Srbiji nezamisliv novac, za Brauna je cena jednog broja 11 na svojim leđima. 

Navodi se i da je Porter veoma lako prihvatio tu ponudu, te da je zamena odmah realizovana.

 

Foto: Tanjug/AP

Brus Braun u dresu Denvera

Podsetimo, Brus Braun je bio član Denver Nagetsa prošle sezone, kada je uz Nikolu Jokića i ekipu doneo prvi prsten u istoriji franšizi iz Kolorada. Ove sezone, nastupao je sa za Indijana Pejserse, i to sa dosta uspeha.

Za sada je na 33 utakmice zabeležio 12 poena po meču čemu redovno dodaje skoro pet skokova i tri asistencije. U NBA ligi se smatra kvalitetnim igračem sa klupe, a definitivno ume da preuzme primat na terenu kada je to neophodno. 

Braun je u regularnom delu sezone provedene u Denveru prosečno beležio 11.5 poena, 4.1 skok i 3.4 asistencije, dok je u plej-ofu imao učinak od 12 poena, 4 skoka i 1.9 asistenciju.

Studirao je na Majami univerzitetu, bio 42. pik na draftu, a u kraijeri je pored Denverovog nosio i dresove Bruklin Netsa i Detroit Pistonsa.

Definitvno se na njemu pokazao "efekat" Nikola Jokić. MVP sve saigrače čini boljim igračima, a upravo je to doprinelo da Braun dobije unosan ugovor od Indijane, koja ga se sada "rastosiljala".

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading