MICIĆ PERFEKTNOM PARTIJOM SRUŠIO JUTU! Amerikancima se VRTI U GLAVI od Vasine asistencije! Rajakovićev Toronto NEMOĆAN protiv Vučevića!

Autor:

Sport

19.01.2024

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova pobeda tima koji predvodi Šaj Gildžus Aleksander.

MICIĆ PERFEKTNOM PARTIJOM SRUŠIO JUTU! Amerikancima se VRTI U GLAVI od Vasine asistencije! Rajakovićev Toronto NEMOĆAN protiv Vučevića!

Foto: Tanjug/AP

Vasilije Micić

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera savladala je ekipu Juta Džeza na gostujućem terenu sa 134:129.

Što se srpskih igrača tiče, Vasilije Micić je na terenu proveo svega devet minuta, i za to vreme postigao je šest poena, uz jednu asistenciju i stoprocentan učinak iz igre (2/2). Aleksej Pokuševski nije dobio priliku da nastupi. 

 

 

Istakao se Vasa dobrom pas igrom, ali i odličnim uklapanjem u ekipu , kada je bio na terenu, i tako pokazao da zaslužuje veći broj minuta na parketu. Pitanje je da li će to klupa Tandera prepoznati. 

 

 

Što se najefikasnijih na terenu tiče, u Oklahomi je, kao što to obično i biva, najraspoloženiji bio Gildžus Aleksander sa 31 poenom, uz šest skokova i isto toliko asistencija, a pratio ga je Vilijams sa 27 poena i osam skokova.

Na drugoj strani, Sekston je meč završio sa 31 poenom, dok je Markanen upisao "dabl-dabl" učinak, sa 26 postignutih poena i deset skokova.

Tanderi su se tako vratili na pobednički kolosek posle dva vezana poraza, a ujedno i prekinuli niz od šest vezanh pobeda Jute.

U drugoj, za ovdašnju javnost najzanimljivijoj utakmici, Čikago Bulsi su slavili sa 116:110 protiv Toronto Reptorsa, koje sa klupe predvodi srpski trener Darko Rajaković.

Ipak, nije Rajakovićev tim imao rešenje za fantastičnog Nikolu Vučevića, koji je utakmicu završio sa "dabl-dabl" učinkom, od 24 postignuta poena i čak 14 skokova, uz sedam asistencija.

 

 

Isti broj poena ubacio je i De Rozen, dok je na drugoj strani, Barns bio najraspoloženiji, sa 31 poenom, sedam skokova i šest asistencija.

U ostalim mečevima, Njujork Niksi su slavili protiv Vašington Vizardsa sa 113:109, uz odličnu partijuBransona, koji je postigao 41 poen, uz osam skokova, i osam asistencija. Minesota je na svom terenu slavila protiv Memfisa sa 118:103, dok su Indijana Pejsersi slavili u gostima protiv Sakramento Kingsa sa 126:121.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading