OBJAVA OKLAHOME DIRNULA SRBE U SRCE: Micić i Pokuševski pojasnili kako izgleda BOŽIĆ kod NAS!

Autor:

Sport

07.01.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristižu čestitke sa svih strana.

OBJAVA OKLAHOME DIRNULA SRBE U SRCE: Micić i Pokuševski pojasnili kako izgleda BOŽIĆ kod NAS!

Foto: Tanjug/AP

Vasilije Micić protiv Denvera

Još jedna u moru božićnih čestitki pristigla je iz Oklahome, gde se nalaze dva srpska reprezentativca koji igraju za Tanderse - Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski. Istina je da ove sezone nemaju mnogo prilike u NBA ligi, ali su pre svega odlični i veliki ljudi. Njih dvojica su u kratkom klipu pričali o srpskim običajima za ovaj najveći praznik i tome kako ga proslavljaju.

Oklahoma je kratko poručila putem svog profila na društvenoj mreži "X" da želi sve najbolje svima koji ovaj Božić proslavljavaju, da bi potom u objavi istakla reči njih dvojice.

 

 

Oni su ga uporedili sa načinom slavlja u SAD, a onda je Pokuševski rekao i da mu je drago jer ima Vasilija s njim u ovom gradu.

Inače, Vasilije Micić je na poslednjem duelu dobio nešto vežu minutažu. Za 12 minuta na terenu postigao je šest poena uz perfektan šut za dva poena 3/3 i jednu promašenu trojku

Trener Oklahome, Mark Dagelnot dobio je pitanje nakon meča od novinara da prokomentariše igru Vasilija Micića i kako se on uklapa u čitav koncept Tandera, a usledio je odgovor u "američkom stilu".

Način na koji mi igramo je takav da igrači ne obraćaju toliko pažnje na svoje pozicije. Oni se konstantno rotiraju, zbog toga imamo dosta prostora da ga koristimo na lopti kao što je to bio slučaj večeras. Nekada ga koristimo bez nje, kao sekundarnog plejmejkera. I tako zaista koristimo sve igrače, ne samo one na perimetru. On čini sve lakšim, posebno u napadačkom smislu, jer ima neverovatan košarkaški IQ, aktivira svoje saigrače, pogađa šuteve. Jednostavno sluša šta mu utakmica govori. Možete da ga stavite bilo gde na terenu, donosi kvalitet na teren i to je uradio od prvog dana. Zadržao je oštrinu, uklopio se u sistem i uradio sjajan posao - rekao je trener Okhlahome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading