POKAZAO ŠTA UME: Starter Jović bez promašaja u porazu Majamija!

Autor: P. Z.

Sport

31.12.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin žestoko namučio rivala.

POKAZAO ŠTA UME: Starter Jović bez promašaja u porazu Majamija!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović čuva Laurija Markanena

Košarkaši Majami Hita doživeli su poraz na gostovanju Juti Džez, rezultatom 117:109.

U startnoj petorci gostiju sa Floride našao se i reprezentativac Srbije Nikola Jović, koji je još jednom pokazao da Erik Spolstra mora da mu pruži veću šansu.

Mladi krilni centar je na terenu proveo skoro punih deset minuta, a za to vreme je upisao šest poena, dva skoka, jednu asistenciju, ali i jednu izgubljenu loptu. Uz to, do pomenutih poena je došao bez promašaja, pošto je pogodio jedina dva šuta koja je uputio na meču. Bili su to uspešni pokušaji za tri.

Međutim, treba istaći da Jović mora da poradi na tome kako da izbegne da mu se sviraju lične greške, pošto je kao starter imao ovako skromnu minutažu isključivo zbog problema sa faulovima. Za devet minuta i 50 sekundi na parketu, Nikola je napravio pet ličnih grešaka.

Najbolji u ekipi Majamija bio je Bam Adebajo sa 28 poena i 16 skokova, a pratio ga je Tajler Hiro, koji je dodao 25 koševa.

Na drugoj strani, Jutu je do trijumfa vodio Kolin Sekston sa 22 poena, a jedan manje je ubacio Kejonte Džordž. Zapaženu ulogu imao je i Keli Olinik, koji je meč završio sa 19 poena i deset uhvaćenih lopti.

NBA rezultati

Juta – Majami 117:109

Detroit – Toronto 129:127

Indijana – Njujork 140:126

Minesota – LA Lejkers 108:106

Čikago - Filadelfija 105:92

Golden Stejt – Dalas 122:132

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading