NEDOVIĆ SE OGLASIO POSLE PORAZA ZVEZDE MERIDIANBET! Nemanja RAZOČARAN polusezonom! Niko nije zadovoljan, ni MI, ni TRENER!

Autor:

Sport

29.12.2023

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Nedović govorio je o porazu protiv Panatinaikosa i sumirao polusezonu crveno-belih.

NEDOVIĆ SE OGLASIO POSLE PORAZA ZVEZDE MERIDIANBET! Nemanja RAZOČARAN polusezonom! Niko nije zadovoljan, ni MI, ni TRENER!

Foto: twitter.com/kkcrvenazvezda

Nemanja Nedović

Košarkaši Crvene zvezde Meirdianbet okončali su polusezonu u Evroligi porazom od Panatinaikosa u Atini rezultatom 82:65. Crveno-beli nisu uspeli da iznenade tim Ergina Atamana na gostovanju, a povodom utakmice govorio je Nemanja Nedović, košarkaš kluba sa Malog Kalemegdana.  

- Ukus posle ovog poraza je gorak, pre svega što mislim da u prvom poluvremenu nismo bili loši, posebno u odbrani gde smo uspeli da ih poremetimo. U trećoj četvrtini kad smo bili na pet-šest razlike, kada je trebalo da prelomimo meč u našu korist ili makar da ostanemo na tom nekom zaostatku, napravili smo negativnu seriju, pa je bilo teško izvući se iz takve situacije u ovakvoj atmosferi. Ostaje žal, ali nema kukanja, već za dva dana imamo novu utakmicu - izjavio je Nedović. 

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedoivć u dresu Zvezde Meridianbet

Nemanja veruje u kvalitet svog tima, i smatra da Panatinaikos nije bolja ekipa. 

- Iskreno ne mislim da su mnogo bolji od nas, ali su očigledno u boljem trenutku. Sa ovakvom podrškom samopouzdanje raste, zaslužena pobeda, nema šta - naglasio je Nemanja. 

Bivši igrač Panatinaikosa potom je sumirao utiske sa polusezone kroz koje Zvezda Meridianbet nije oduševljavala navijače.

- Ni mi, ni trener, ni klub, niko nije zadovoljan sa skorom 6-11.  Ali opet ponavljam, završili smo prvi krug, sada ako možemo da se resetujemo. Možda nam nije prijalo to breme koje smo prepisali sebi, koje nam je prepisala i javnost sa očekivanjima, naravno s razlogom. Možda sada, kada niko ne računa na nas, iznenadimo i napravimo neki bolji rezultat - istakao je Nedović za Sport Klub. 

Ipak, košarkaš crveno-belih veruje da njegov tim i dalje može do plej-ofa. 

- Nada još uvek postoji, ne odustajemo, bilo bi glupo da 28. decembra odustanemo od toga. Ali ako bismo mogli svi malo da se opustimo, promašujemo otvorene šuteve, šuteve sa treninga. To je neka individualna priprema, moraš da budeš spreman u svakom trenutku kada dobiješ šansu. Retko kad se ukazuje šansa da imaš tako otovrene šuteve, posebno na ovako tvrdim utakmicama - dovršio je Nedović.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading