SVE JE JASNO! Evo koliko je igračaka PALO na parket Arene! Grobari napravili FEŠTU, a prikupljena je značajna SUMA novca! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.12.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli poraženi od Virtusa iz Bolonje.

SVE JE JASNO! Evo koliko je igračaka PALO na parket Arene! Grobari napravili FEŠTU, a prikupljena je značajna SUMA novca! (VIDEO)

Foto: star sport

Početak meča 17. kola Evrolige, između Partizana i Virtusa, obeležila je scena koja je ekspresno obišla ceo svet!

Navijači kluba iz Humske su zapevali "da volim crno-bele...", a odmah potom zasuli parket različitim igračkama.

Više od 10.000 plišanih lutaka "pokrilo" je teren Beogradske arene, dok su se grobari na pravi način u velikoj meri odazvali humanitarnoj akciji, koju je regionalni šampion najavljivao pred duel s Italijanima.

Treba reći da će za svaku ubačenu igračku, kompanija koja je jedan od sponzora Partizana, donirati 1.000 dinara za kupovinu zimske odeće i obuće za socijalno ugroženu decu.

Fenomenalna scena je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama, te je spektakularni trenutak iz Arene već pogledalo preko 1,1 miliona ljudi.

Partizan je doživeo drugi uzastopni poraz rezultatom 75:77 i sada se crno-beli nalaze na osmom mestu evroligaške tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading