LUDILO NA AERODROMU! Posle pobede nad Partizanom, igrači Virtusa dočekani kao HEROJI! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.12.2023

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači italijanskog giganta priredili spektakularan doček svojim ljubimcima.

LUDILO NA AERODROMU! Posle pobede nad Partizanom, igrači Virtusa dočekani kao HEROJI! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Košarkaši Virtusa pobedili su na gostovanju Partizan 77:75, posle dramatične završnice u Štark Areni u 17. kolu Evrolige.

Duel je bio napet od početka do kraja, a izabranici Luke Bankija uspeli su da dođu do novog trijumfa, zahvaljujući promašenoj trojki Frenka Kaminskog u poslednjim sekundama utakmice.

Posle meča, italijanski tim se odmah uputio ka aerodromu i krenuo ka Bolonji, a po sletanju dočekalo ih je veliko iznenađenje.

Naime, navijači, oduševljeni velikom pobedom, okupili su se na aerodromu kako bi pozdravii svoje igrače. Usledilo je veliko slavlje na oduševljenje svih.

Odmah po završetku utakmice italijanski tim se ekspresno uputio ka aerodromu i krenuo ka Bolonji, a po sletaju dočekalo ih je veliko iznenađenje.

Naime, navijači, oduševljeni velikom pobedom, okupili su se na aerodromu kako bi pozdravii svoje igrače. Usleidlo je veliko slavlje na oduševljenje svih.

Virtus u "duplom kolu" Evrolige, najpre dočekuje minhenski Bajern u 18. rundi (3. januara 2024.), a potom dva dana kasnije gostuje Albi u Berlinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading