ŠTA URADI, CRNI OGNJENE? Jaramaz mislio da mu je SUDIJA saigrač!

Autor:

Sport

22.12.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dodao momak za desetku"

ŠTA URADI, CRNI OGNJENE? Jaramaz mislio da mu je SUDIJA saigrač!

Foto: Starsport

Ognjen Jaramaz u dresu Partizana

Košarkaši Real Madrida savladali su Partizan u Madridu rezultatom 91:75 u okviru 16. kola Evrolige.

Od samog starta nametnuli su izabranici Ćusa Matea svoj ritam i stavili do znanja crno-belima da ovo neće biti utakmica gde će tražiti brejk.

Maksimalno ozbiljno pristupili su "kraljevići", izabranici Željka Obradovića bili su previše mekani, a iskusna ekipa kakav je Real Madrid znala je da kazni sve propuste.

Partizan jednostavno nije mogao da odgovori na visok ritam domaćeg sastava, mada, ruku na srce, ove sezone je to retko kome pošlo za rukom, s obzirom da se "kraljevski" klub nalazi na prvoj poziciji u Evroligi sa samo jednim porazom, dok u Endesi imaju identičan učinak.

O tome koliko je madridski klub bio nadmoćniji govori i potez Ognjena Jaramaza sredinom poslednje deonice. Srpski reprezentativac je driblao loptu u napadu, a potom je pomislio da mu je sudija saigrač, te poslao ka njemu loptu koja je završila daleko u autu.

Ovaj potez naišao je na reakcije korisnika društvenih mreža, pa je jedan od njih napisao: "Dodao momak za desetke".

Izabranici Željka Obradovića su ostali na četvrtoj poziciji uprkos porazu od Real Madrida, pa je sada Partizan na skoru 9-7, koliko imaju i Valensija i Makabi iz Tel Aviva. Otežavajuću okolnost crno-belima predstavlja činjenica da posle mečeva u petak na taj bilans mogu da odu još Panatinaikos, Monako, Fenerbahče i Baskonija, čime bi se stvorio ogroman krug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading